Iată 8 activități populare în aer liber pentru vitalitate și relaxare!

Salut primăvară! Pe măsură ce vremea înflorește, la fel și dorința noastră de a ne muta latenți iarna. Mișcarea în aer liber nu numai că favorizează tonifierea, dar imaginea aerului curat și a peisajului verde reîmprospătează și revitalizează în același timp.

Sezonul costumelor de baie de vară îi motivează pe mulți să înceapă în timp forma corectă de mișcare pentru a-și atinge forma ideală. Desigur, o alimentație adecvată este, de asemenea, esențială pentru o decizie mai serioasă de a face mișcare!

Dar să nu ne grăbim înainte, să venim cu câteva forme de mișcare selectate care merită încercate!

  • Înot: Fie că vă aflați într-o piscină, pe plajă sau pe malul apei, înotul este sportul perfect pentru brațe și picioare bine formate. Înotul este o recreere obișnuită în multe locuri de muncă stresante, deoarece sunt cunoscute și efectele sale relaxante. De asemenea, ne poate crește rezistența, precum și o poate face mai puțin stresantă pentru articulații decât alte forme de mișcare.
  • Sporturi nautice: pe măsură ce se apropie vremea bună, sporturile nautice devin din ce în ce mai populare! În plus față de cele tradiționale (de exemplu , canotaj, navigație), sunt foarte populare și forme relativ noi de mișcare a apei, cum ar fi un SUP (Stand-Up Paddle Board).

Acest sport nautic cucerește în Ungaria de câțiva ani, dar puțini oameni știu ce înseamnă. Traducerea în limba maghiară este simplă: „Ridică-te și vâslește!”. Potrivit unor surse, această preocupare vine de la pescarii polinezieni care vâslesc în picioare pe o aptitudine asemănătoare unei plăci de surf.

Mai târziu, această tendință s-a răspândit în Hawaii, iar în multe părți ale lumii, mai recent în Ungaria, tot mai mulți oameni aleg acest sport ca recreere. Cu siguranță merită să încercați, deoarece aveți nevoie de rezistență atât pentru echilibru, cât și pentru canotaj, care este un excelent constructor muscular.

  • Drumeții: Drumețiile au un efect bun nu numai asupra corpului, ci și asupra sufletului. La urma urmei, ne putem bucura de priveliștea peisajului frumos relaxându-ne în timpul drumețiilor și drumețiilor. Această „formă de antrenament” exercită cel mai mult picioarele, dar mulți dintre noi nici măcar nu observăm acest lucru, întrucât vederea peisajului frumos ne distrage atenția. Cel mai bine este să ne reconectăm cu noi înșine sau cu familia noastră.
  • HIIT: Ce este ?? Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această formă de mișcare, sună ciudat la început, dar în limba maghiară înseamnă doar: antrenament intermitent de înaltă intensitate sau part-time.

Ideea este că exercițiile de intensitate mai mare alternează cu mișcări mai lente și mai relaxante

Este cu adevărat eficient cu o serie de mișcări care pot fi realizate cu ușurință în aer liber! Elementele obișnuite includ un ansamblu de sprint-jogging, o alergare nativă americană sau doar exerciții de ghemuit.

  • Ciclism: Desigur, nu putem rata nici forma ciclismului. Există multe beneficii pentru ciclism la care de multe ori nici nu ne gândim. Dar ce sunt ?? Ecologic: prin ciclism, nu numai că ne hrănim sănătatea fizică și mentală, ci și protejăm mediul. În al doilea rând, ne scutește corpul, deoarece nu ne împovărează nici genunchii, nici gleznele, în timp ce are un efect de calmare și vitalizare. Nu în ultimul rând, este un modelator excelent al corpului, deoarece ardem calori neobservate în timp ce pedalăm! Schimbarea stilului tău de viață în ciclism nu va avea ca rezultat doar coapse și viței strânși, dar pe măsură ce puterea ta crește, fesele și partea superioară a corpului se vor antrena.
  • Dans: Înveseliți-vă cu puterea eliberatoare a dansului! Există multe evenimente și cursuri în care mișcările de dans sunt practicate în aer liber. Nu este nevoie de o relaxare mai bună: pentru că – în funcție de forma dansului – ne mișcă corpul, se oprește și în același timp predă concentrarea.
  • Relaxare în aer liber: conectează-te cu natura! Există multe forme de mișcare și practică care caută să armonizeze trupul și sufletul. Acestea includ yoga, pilates și multe forme de mișcare care prezintă practici de meditație. Accentul se pune pe reîncărcarea și tonifierea spirituală.
  • Mașini de antrenament în aer liber: Pe lângă alergarea în aer liber, pot fi efectuate și alte exerciții în aerul bun. Pentru cei cărora le este mai greu să se desprindă de săli de sport, aparatele de exerciții în aer liber vă pot ajuta. Atunci când utilizați mașini de exterior, asigurați-vă, de asemenea, că faceți antrenamentul mult timp, ardeți doar calorii! Și aici merită să folosiți mașinile în conformitate cu un plan de pregătire pre-pregătit, alegeți fie mașina de vâslit, banca abdominală, fie presa de putere – în funcție de zona pe care doriți să o formați.

Pentru a atinge forma ideală, profitați de posibilitățile oferite de natură și nu ezitați să ieșiți din confortul sălii de gimnastică! Încercați forma de mișcare care se potrivește cel mai bine gusturilor dvs. în aer liber! 🙂

Chiar ne putem lua rămas bun de la iarnă și nu există nicio scuză, ieșiți afară.

În acest moment, ne putem scufunda în sporturile în aer liber cu energie reînnoită și forță reînnoită, care sunt cel mai bine savurate în natură primăvara. Exercițiile efectuate în aer curat au numeroase efecte benefice asupra corpului nostru și merită să le avem în vedere.

Ciclism. Mulți oameni adoră ciclismul atât de mult încât, chiar și iarna, aleg acest mod de transport atunci când plouă când suflă. Mai puțini fanatici vor scoate bicicleta pe măsură ce se apropie primăvara, deoarece nu numai că acest vehicul este mai ecologic, dar poate fi, de asemenea, un mare întreținător în ceea ce privește figura noastră.

Alergare. Alergarea este unul dintre sporturile care pot fi începute la orice nivel de antrenament, desigur, dacă jucăm sport de foarte mult timp, merită să începem cu doar 1-2 minute de alergare intermitentă mai întâi. Deoarece necesită puține instrumente pentru a rula, este foarte important ca aceasta să fie o piesă bine gândită și de o calitate adecvată.

Crossfit. Este o formă foarte populară de antrenament în zilele noastre. Majoritatea antrenamentelor au loc în interior, dar există o mulțime de exerciții care pot fi făcute în aer liber. Acesta este un antrenament excelent de modelare a corpului, care nu numai că arde grăsimile și mărește mușchii, ci și crește foarte mult rezistența și rezistența noastră. Este important să căutăm o sală de sport în care ne așteaptă un antrenor pregătit profesional care să ne ajute din momentul în care învățăm elementele de bază.

Yoga. Yoga în sine este un sport excelent care are un mare efect nu numai asupra corpului nostru, ci și asupra gândurilor și sufletului nostru. Puteți exersa în interior în toamnă și iarnă, dar imediat ce sosește primăvara, soarele strălucește, aerul nu mai este înțepător, poate fi o experiență uriașă fie ca parte a unei clase de grup, fie ca vizitați singur în aer liber și faceți exerciții Aici.