Dacă aveți de gând să câștigați masa musculară

Pentru că nu e o ecuație simplă spre deosebire de masa de grăsime,

Nu este posibilă creșterea musculară pur și simplu consumând excesul de calorii corpul tău nu poate alege să canalizeze mai multe calorii decât o înghețată direct în mușchii tăi corpul este o mașină complexă care are nevoie de diverse intrări pentru a genera creșterea musculară.

Pentru că nu e o ecuație simplă spre deosebire de masa de grăsime,

De exemplu pentru a participa la un anumit tip de cursă, trebuie să știți cum funcționează clădirea musculară pentru a stabili un obiectiv realist. Cu acest articol vrem să răspundem la întrebarea „cât de mult mușchi puteți câștiga realist într-o lună cei trei piloni ai creșterii musculare Înțelegerea factorilor primari care conduc hipertrofia musculară sau creșterea este primul pas în cunoașterea cantității de mușchi pe care o puteți construi într-o lună. În sălile de gimnastică auziți adesea că pentru a construi mușchi trebuie să ridicați greutăți mari și să mâncați mult.

Acest lucru nu este în întregime greșit, dar veți obține mai multe rezultate dintr-o abordare mai științifică clădirea musculară se datorează a trei intrări principale: nutriție, exerciții fizice și hormoni. Să aruncăm o privire la modul în care fiecare dintre ele afectează creșterea musculară. Termenul nutriție este definit ca complexul proceselor biologice care permit sau condiționează conservarea, creșterea, dezvoltarea organismului viu și reaprovizionarea pierderilor materiale și energetice care însoțesc diferitele activități funcționale.

Creșterea musculară începe apoi cu nutrienți introduși în organism

Oamenii care încearcă să crească masa musculară mănâncă de obicei o mulțime de protein de fapt, cei 20 de aminoacizi care îi compun sunt cărămizile musculare organismul uman poate construi independent mulți dintre acei 20 de aminoacizi.

Creșterea musculară începe apoi cu nutrienți introduși în organism

Dar 9 sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali (EAA), deoarece nu pot fi produși în organism. Prin urmare, este necesar să le obținem prin surse alimentare, inclusiv carne, pește, leguminoase etc.consumul unei diete care conține mai multe surse de aminoacizi poate ajuta la maximizarea sintezei proteinelor la nivel muscular leucina, atunci când este consumată într-o sursă de proteine care conține toți aminoacizii 20, este responsabilă pentru multe dintre procesele anabolice (construirea mușchilor). Acest concept este cunoscut sub numele de declanșator de leucină, deoarece o cantitate adecvată de leucină inițiază sinteza proteinelor musculare.

Deci, este destul de evident că proteina are o anumită importanță atunci când vine vorba de creșterea masei musculare cu toate acestea, proteina nu este singurul macronutrient responsabil pentru creșterea musculară. De fapt, se pare că există o limită a cantității de proteine care poate fi consumată pentru a maximiza câștigul muscular. În plus, este nevoie de energie pentru a construi mușchi, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de un echilibru caloric pozitiv pentru a obține creșterea musculară dacă doriți să construiți mușchi, creșteți aportul de proteine în dietă, dar nu excludeți carbohidrații și grăsimile.

Carbohidrații și grăsimile sunt cu adevărat utile toate cele trei sunt importante pentru creșterea musculară și, prin urmare, o dietă echilibrată în carbohidrați, proteine și grăsimi este cel mai eficient mod de a construi masa musculară supliment cresterea masei musculare mușchii au nevoie de combustibilul potrivit pentru a crește. Suplimentele alimentare sunt pur și simplu o anexă la dietă.